Induktionsvärmare & mobil induktionsvärmare

Mobila induktionsvärmare

Incoil Induktion har utvecklat en egen mobil induktionsvärmare med en kapacitet på 10 kw – 80 kw. Våra induktionsvärmare är mobila men används även ofta som stationära enheter av våra kunder. En av enhetens stora fördelar är dess flexibla controlleruppbyggnad som ofta kan ersätta en extern styrenhet. På denna sida hittar du mer information och bilder om våra produkter.

Incoil Induktionsvärmare – Vi förser världen med induktionsvärmare

Vårt säte finns i Västerås men vi har återförsäljare och kunder världen över. Antalet återförsäljare för våra produkter växer och finns just nu i Sverige, Norge, Österrike, Ryssland, Malaysia och Kina. Har du frågor om våra mobila induktionsvärmare eller om vårt arbetssätt? Tveka inte att kontakta oss!

 

Induktionshärdnings maskin

Mobil induktionsvärmare – vår minsta modell

Vår minsta modell finns i IH11S samt IH22S med upp till 11 resp. 22 KVA samt en frekvens på upp till 50kHz. Dessa används mycket till lödningar samt värmning av mindre detaljer, med måtten 271*300*596mm så är det en liten smidig och mobil enhet på endast 25kg.

Mobil induktionsvärmare – vår mellanstorlek

I våran mellanstorlek på kapsling så har vi ett område från 22-86 KVA, frekvensområde upp till 50kHz, dessa används på många olika områden, allt från lödningar till smide samt härdning etc. Även denna är en mobil enhet med en vikt mellan 43-70kg

 

Har du frågor om vår mobila induktionsvärmare?

Har du frågor om våra produkter? Eller önskar du offert eller prisuppgift för en mobil induktionsvärmare? Kontakta oss gärna så återkopplar vi så snart vi kan!

Rulla till toppen